Όροι χρήσης, προϋποθέσεις, ασφάλεια συναλλαγών

Η εταιρεία  Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ  ιδρύθηκε το 1988 με διακριτικό τίτλο '' ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ''.

Ειδικεύεται στις εισαγωγές και αντιπροσωπείες υλικών αμαξωμάτων και ειδών αυτοκινήτου.

Επιχειρεί υπό τον ΑΦΜ: 081894493 και υπάγεται στην Α' ΔΟΥ Αθηνών.

Είναι εγγεγραμμένη στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο με αριθμό μητρώου:68285 (ΓΕΜΗ 197401000)

Εδρεύει στην Λ. Κηφισσού 72, 10443 Αθήνα (περιοχή Κολωνός).

Τηλέφωνα: +30 210 5136731-2 και +30 210 5136348 . Κινητό: + 30 6988278308 . Fax: +30 210 5147576 .

e-mails: info@yfasmatakia.gr και kyriaki@yfasmatakia.gr

Το 2016 επεκτάθηκε στο εμπόριο υφασμάτων και συναφών ειδών για πάτσγουορκ, quilting, χειροτεχνίες κ.λ.π. Ξεκινησε μαθήματα-σεμινάρια που αφορούν  στην συγκεκριμένη κατηγορία των υλικών που διακινεί. Για τον σκοπό αυτό δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα www.yfasmatakia.gr ή www.υφασματακια.gr. σκοπός της οποίας είναι η άμεση ή η έμμεση προώθηση των προϊόντων της, καθώς και η ενημέρωση του  κοινού στον τομέα αυτό.

Παρακαλούμε σημειώστε πως:

Επισκεφτόμενοι την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:

Οτιδήποτε εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα  www.yfasmatakia.gr και www.υφασματακια.gr , αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας  Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ.     

Απαγορεύεται ρητά, η αντιγραφή, η εκμετάλλευση και η παραποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά στις παραπάνω ιστοσελίδες.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπτών παρεμβάσεων τους σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

Απαγορεύεται ρητά, η χρησιμοποίηση της για οποιονδήποτε παράνομο, προσβλητικό, δυσφημιστικό και απειλητικό σκοπό ο οποίος μπορεί να παραβαίνει τις ισχύουσες  διατάξεις της Ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν εμφανιστούν στους χρήστες κατά την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα και κατά την διάρκεια αυτής. Όπως  προβλήματα συμβατότητας της δικής τους υποδομής με την χρήση της ιστοσελίδας.

Η πρόσβαση σε αυτήν από ανήλικους χρήστες, είναι απαγορευμένη. Σε περίπτωση χρήσης της ιστοσελίδας από ανήλικο χρήστη χωρίς την συγκατάθεση ενήλικα, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Η εταιρία μας δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που σας παραθέτει στην ιστοσελίδα yfasmatakia.gr & υφασματακια.gr. Πληροφορίες που αφορούν τα βασικά χαρακτηριστικά που περιγράφονται κατά περίπτωση για το κάθε προϊόν όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων της για τις υπηρεσίες που παρέχει. Πάντα όμως με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή άλλων λαθών που έχουν γίνει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας, λόγω ανωτέρας βίας.

Η ιστοσελίδα μέσα στα πλαίσια αλληλεπίδρασης με τον πελάτη-χρήστη,είναι συνδεδεμένη με τους παρακάτω συνδέσμους:

Faceboοκ, instagram και Chimp newsletter. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter, στο ισόγειο της ιστοσελίδας μας. 

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ως μέλος μας στο ισόγειο της ιστοσελίδας και με τον κωδικό σας να απόκτήσετε πρόσβαση στην καρτέλα σας και το ιστορικό των παραγγελιών σας. 

Η ιστοσελίδα παρέχει ενημέρωση στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα. Υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας και στην Γερμανική γλώσσα.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της ιστοσελίδας, στα πλαίσια του λιανικού ηλεκτρονικού εμπορίου, διέπεται από το  γενικό δίκαιο προστασίας του καταναλωτή (Ν.  2251/1994) και την ειδικότερη νομοθεσία για τη ρύθμιση του ηλεκτρονικού εμπορίου  (ΠΔ 131/2003 που ενσωμάτωσε την Οδηγία 2000/31/ΕΚ για  το ηλεκτρονικό εμπόριο  &  ΚΥΑ Ζ1-891/13-06-2013, που  ενσωμάτωσε την Οδηγία 2011/83/ΕΕ και που αφορά στα δικαιώματα των καταναλωτών).

Σε ότι αφορά την ιδιωτικότητα του τελικού χρήστη ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, εφαρμόζεται το δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 και  3471/2006 που ενσωμάτωσαν  τις Οδηγίες 95/46 ΕΚ και 2002/58ΕΚ αντιστοίχως).

Αυτός ο ιστότοπος κάνει χρήση των ηλεκτρονικών μπισκότων (cookies) για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και την ανάλυση της  επισκεψιμότητας του.  Με την χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί πρωτόκολο ασφαλείας SSL 128 μέσω του  paycenter του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Εurobank EFG, το οποίο προσφέρει συνοπτικά  τα ακόλουθα:

1) Πιστοποίηση του server από τον client.

2) Πιστοποίηση του client από τον server

3) Εγκαθίδρυση ασφαλούς κρυπτογραφημένου διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των δύο μερών.

Το πρωτόκολο ασφαλείας SSL 128 (Secure Sockets Layer) είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω internet σε παγκόσμια κλίμακα.

Παρέχεται η εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών με συνεργασία των διεθνών οίκων VERISIGN-MICROSOFT-VISA INTERNATIONAL-MASTERCARD.

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη.

Η εταιρεία μας δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί ή πωλεί τα στοιχεία προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών του πελάτη. Μόνη εξαίρεση η έγγραφη εξουσιοδότησή σας, ή  ανώτερη επιβολή από δικαστική απόφαση δημοσίας αρχής. Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την εξασφάλιση του απορρήτου, σε περίπτωση χρησιμοποιήσης τρίτων για την  υποστήρηξη των συστημάτων της.

Για οποιαδήποτε διαφορά σας με την επιχείρηση, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών. 

Η εταιρεία αποστέλει παραγγελίες προς την Κύπρο

Χρησιμοποιούμε ταχυμεταφορική ή ακτοπλοϊκή εταιρεία μεταφορών χαμηλού κόστους. Μετά το πέρας της παραγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης και επιλογής μεταφοράς μεταξύ αυτών.

Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσω πιστωτικών-χρεωστικών καρτών. Το έξοδο μεταφοράς προστίθεται στο τέλος της παραγγελίας.

Σε περίπτωση χοντρικής πώλησης, προηγείται επικοινωνία για αποφορολόγηση, έκδοση τιμολογίου και λοιπών τραπεζικών και μεταφορικών εγγράφων.

Σε περίπτωση αεροπορικής μεταφοράς, προϊόντα υπό μορφή σπρέϋ, (κόλλες και άλλα πεπιεσμένα είδη), δεν γίνονται αποδεκτά από την αεροπορική εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή, επιλέξτε την λύση της ακτοπλοϊκής μεταφοράς.

Για όλες τις πληροφορίες, ενημερωθείτε αναλυτικά από την παράγραφο ''Αποστολές προς Κύπρο.

 

Για την ενημέρωση σας και την εύκολη τοποθέτηση της παραγγελία σας, παρακαλούμε ενημέρωθείτε πρώτα αναλυτικά, από τις ενότητες :

1) Τρόποι παραγγελίας

2) Τρόποι πληρωμής

3) Τρόποι και έξοδα αποστολής

4) Επιστροφές προϊόντων

5) Πως να παραγγείλετε.

6) Η παρούσα ενότητα

7) Αποστολές προς Κύπρο

8) Κάποιες πληροφορίες και παρατηρήσεις ακόμα

Οι υπόλοιπες 7 ενότητες μαζί με την παρούσα βρίσκονται στην ίδια κατηγορία κάτω από τον τίτλο Πληροφορίες στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Για να μπορέσετε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε τους όρους χρήσης, προϋποθέσεις, ασφάλεια συναλλαγών και να τους αποδεχθείτε. 

Προϋπόθεση καλής συνεργασίας είναι η σωστή χρήση της ιστοσελίδας.

Οι κωδικοί εισόδου και κωδικοί πρόσβασης, είναι αυστηρώς προσωπικοί. Εσείς χειρίζεστε τις πληροφορίες που σας αφορούν. Κατά συνέπεια, μην τους αποκαλύπτετε σε τρίτα πρόσωπα.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή και έννομη χρήση του λογαριασμού σας.

Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών σας, ενημερώστε μας άμεσα. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις συνέπειες κακής χρήσης του κωδικού σας από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

 

Η εταιρεία δύναται να τροποποιεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οι αλλαγές αυτές δεν επηρεάζουν παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

Οι τιμές αναρτώνται κάτω από τα προϊόντα και συμπεριλαμβάνουν τον σημερινό ισχύοντα ΦΠΑ 24%.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν άλλα έξοδα, πέραν του ΦΠΑ 24%.

Τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής (όπου αυτή υπάρχει), υπολογίζονται κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας στο τελικό στάδιο.

 

Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Οι αλλαγές αυτές, δεν επηρεάζουν παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Σας ενημερώνουμε πως το κατάστημά μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωσεις αδυναμίας παράδοσης των παραγγελιών για λόγους ανωτέρας βίας. Με τον όρο αυτό εννοούμε απεργιακές κινητοποιήσεις, ακραία φυσικά φαινόμενα κλπ. 

Ο χρήστης-πελάτης θα ενημερώνεται εγκαίρως για τις περιόδους διακοπών κατά τις οποίες το κατάστημα θα παραμένει κλειστό.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, η εταιρεία δεσμεύεται να επικοινωνήσει έγκαιρα μαζί σας για να σας ενημερώσει για τον χρόνο παραλαβής του προϊόντος, ή της απόσυρσής του από την διάθεση του.

Αν αποφασίσετε πως δεν επιθυμείτε πλέον την αγορά του ή την αντικατάσταση του από κάποιο άλλο προϊόν, τότε σε περίπτωση ηλεκτρονικής ή τραπεζικής προπληρωμής  του, θα σας επιστρέφεται ακέραιο το ποσό που προπληρώσατε στην τράπεζα εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες δύνανται να ακυρωθούν μόνον πριν την αποστολή τους. Επιστροφές γίνονται αποδεκτές σε είδη που δεν έχουν μεταποιηθεί ή κοπεί κατά παραγγελία του πελάτη. Τα έξοδα επιστροφής, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αφού ενημερωθήκατε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας, μπορείτε να προχωρήσετε στην τοποθέτηση της παραγγελίας σας.

Για κάθε παρατήρηση σας, ερώτηση, υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ενότητα επικοινωνία.

                                                                                                                                      Σας ευχαριστούμε

                                                                                                                            Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ