Και κάποιες πληροφορίες και παρατηρήσεις ακόμα...

Καλώς ήλθατε στα Υφασματάκια .

Αν αποφασίσατε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας, σας ευχαριστούμε και θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σας στα παρακάτω.

 

Τα Υφασματάκια  μας, έχουν παραχθεί σε εργοστάσια της Ευρώπης και της Αμερικής και είναι κατασκευασμένα ειδικά για Patcwork, απλικέ, Quilting και χειροτεχνίες.

Φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τσάντες, κούκλες, μαξιλάρια, κουρτίνες, σε διάφορες ιδέες που μπορεί να έχετε και γιατί όχι και σε ενδυματολογικές εφαρμογές.

 

Είναι φτιαγμένα από 100% βαμβάκι.

Εχουν φάρδος 110-112 εκατοστά.

Έχουν βάρος από 100 (μπατίκ)  έως 170 γραμμάρια το τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με την επεξεργασία που έχουν υποστεί.

Παρ' όλο που έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να αποτυπώσουμε σωστά τα χρώματα των υφασμάτων και τους τόνους τους, σε κάποια από τα υφάσματα, ενδέχεται να υπάρξει κάποια απόκλιση στην απόδοση αυτών σε σχέση με την πραγματικότητα.

Τα υφάσματα πλένονται στο πλυντήριο σε ελαφρύ πρόγραμμα στους 40 βαθμούς. Η εταιρεία Tilda πλένεται στο πλυντήριο έως και τους 60 βαθμούς.

Υφάσματα σε πολύ μικρά τεμάχια, καλό θα είναι να μην πλένονται πριν από την συρραφή τους στο τελικό προϊόν. Η ελαφριά συρρίκνωση που μπορεί να επέλθει, θα εμποδίσει την σωστή συρραφή μεταξύ τους και κατά συνέπεια το σωστό αποτέλεσμα.

Στις  πρώτες πλύσεις των υφασμάτων για λόγους ασφαλείας, χρησιμοποιείτε πάντα χρωμοπαγίδες.

                                                                                                                                                        Σας ευχαριστούμε.