Επιστροφές Προϊόντων

Όροι 

Ολα τα προϊόντα μας ελέγχονται πριν αποσταλούν.

Εάν κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό, μπορεί να επιστραφεί και αν το επιθυμείτε να αντικατασταθεί. Στις περιπτώσεις αυτές, το προϊόν επιστρέφεται στην εταιρεία αχρησιμοποίητο, μέσα στην αρχική του συσκευασία, με τα αρχικά συνοδευτικά του έγγραφα και κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν εμάς.

Τα προϊόντα τα οποία δέχτηκαν προεργασία για να σας αποσταλούν, όπως κοπή υφασμάτων σε διαστάσεις που εσείς μας υποδείξατε, δεν μπορούν να επιστραφούν.

Παρακαλούμε κατά την παραλαβή της παραγγελίας, να ελέγχετε την κατάσταση της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα. Παράλληλα ελέγξτε την κατάσταση των προϊόντων, επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων μπορεί να γίνει μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες. Σας ενημερώνουμε ότι  η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες ή φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους.

Σε περίπτωση μη αντικατάστασης επιστρεφομένων προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει στην τράπεζα που θα μας υποδείξετε, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επιστροφή της παραγγελίας σας.

Προϊόντα συσκευασμένα δύναται να επιστραφούν εντός 10 ημερολογιακών ημερών στην αρχική τους συσκευασία και σε καλή κατάσταση, με τα αρχικά συνοδευτικά τους έγγραφα και μετά από συνεννόηση μαζί μας. Τα έξοδα μεταφοράς τους επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα προϊόντα θα παραληφθούν και θα ελεγχθούν. Τα χρήματα σας θα κατατεθούν σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται μόνον πριν την αποστολή της. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας, σας επιστρέφεται το ποσό της πληρωμής σας μέσω τραπεζικής κάρτας, αφού πρώτα αφαιρεθούν τα έξοδα χρέωσης της τράπεζας. Η επιστροφή του ποσού θα γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών στην τράπεζα που θα μας υποδείξετε. 

                                          

                                                                               Σας ευχαριστούμε

                                                                    Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ